Petrovice-Peterswald

Peterswald aneb Petrovice … 

Webové stránky obce – propagační prvky – oprava historického pomníku – povinné info cedule k projektům – letáčky a propagace akcí Obce a Spolku – atd. apod. aj.

kategorie
grafika / sazba / /kreativita / web

Ukázky práce

KREATIVITA – COPYWRITING & GRAFIKA | PRODUKCE | REKLAMA

reference – komentáře:

Petr Mička prováděl pro výše uvedené organizace několik grafických zpracování a návrhů – znaky, informační tabule, letáčky, publikace. Vzhledem k jeho aktivnímu, kreativnímu a perfekcionistickému přístupu jsme s výsledkem jeho práce byli vždy naprosto spokojeni.

Zdeněk Kutina, starosta obce a člen Petrovického spolku, Obec Petrovice, Petrovický spolek pro obnovu a zachování tradic, Obec Petrovice

NAPADÁ VÁS, V ČEM BYCHOM SI MOHLI ROZUMĚT?
NEBO NĚČEMU NEROZUMÍTE?

ZAVOLEJTE. NAPIŠTE.
UVIDÍTE, ŽE SPOLEČNĚ TO NAJDEME.

Jasně, že můžete mít dojem, že je všechno v pořádku. To je skvělé. Pokud nemáte sníženou rozlišovací schopnost, samozřejmě.
Nebo si říkáte, že by to mohlo být lepší, ale nevíte přesně co a hlavně jak na to. Nebo vám radí kamarádi, ať už u piva, nebo ve fitku, žena nebo sekretářka …
Nebo jen takový ten pocit někde mimo rozum, no znáte to. Zavolejte nebo napište. Třeba zjistíte, že podobné pocity nemáte sami a taky, že se s tím něco dá dělat.
Jasně, pořád se bavíme o textech, grafice, webech, billboardových kampaních nebo i pitomých reklamních propiskách, ze kterých nevystřelují pérka, či obyčejných vizitkách, které ovšem nejsou z kopírkárny odnaproti.
Život je krásný. Tak ať to je víc vidět.

Kontaktujte mě